Regnbuen Privat Pasning

 

Mine åbningstider

Mandag - torsdag: 7.30 - 16.00
Fredag: 7.30 - 15.00

Jeg har en månedlig fridag som afspadsering på mine åbningstider.

Pris

Det koster det samme at blive passet hos mig som en vuggestue plads i en daginstitution i barnets hjemkommune (12 måneder om året).

Antal børn

Jeg passer normal fire børn, men der kan være op til fem børn ved overlap.

Kort om kosten

Jeg tilbyder varieret sund kost dagligt med fokus på god ernæring. Ca. 90% af kosten er økologisk.

Inspiration og vejledning får jeg af min gode veninde som er køkkenleder i en børneinstitution på Frederiksberg.

Dagligdagen hos mig

9.00 – 9.30 Formiddags mad

9.30 – 9.45 Morgensamling – vi synger mange sange, laver rim og remser m.m.

9.45 – 10.30 Dagens aktivitet

11.00 Frokost

11.30 – 12.00 Børnene puttes til at sove

Dette er vejledende med udgangspunkt i at barnet kun skal have en enkelt lur. I starten ser det som regel anderledes ud pga. indkøring og behov for at sove flere gange.

Sygdom og fravær

Barnet skal være rask for at være i pasning hos mig.

Jeg følger de grundlæggende regler for smitsomme sygdomme hos børn og unge og vejledning om forebyggelse i daginstitutioner, skoler m.v

Vigtigt: Jeg følger sundhedsstyrelsen anbefalinger i forhold til vaccinationer og derfor tager jeg kun børn ind som følger børnevaccinations programmet.

Samarbejde og forventninger

Jeg lægger stor vægt på et godt samarbejde med forældrene. Det er vigtigt at have respekt for hinanden og at have fokus på dit barns udvikling. Derfor synes jeg det er meget vigtigt at man løfter opgaverne sammen og har en fælles forståelse af vigtigheden af at fremme barnets udvikling.

F.eks. når barnet skal lære at spise med en ske, forventer jeg også at forældrene samarbejder omkring det og også gør det samme hjemme selvom kan svine lidt i starten J

Sproglig udvikling

Vi skal læse en masse bøger (dialogisk læsning), lave rim og remser og synge hver dag! Dette er med til at styrke rytmiske sans hos børnene hvilket gør at børn senere har nemmere ved at lære at læse og skrive.

Tur og udflugt

Vi kommer på tur og små udflugt af og til når alle børnene er faldet godt til. Men man skal ikke skrive sit barn op hos mig hvis man har en forventning om rigtigt mange ture.

Jeg har en dejlig have og vi opholder os der så meget det kan lade sig gøre.

Sovepolitik

Søvnforskere mener at det er meget usundt at vække børn fra deres søvn og fraråder stærkt at gøre dette. Jeg følger deres råd og derfor vækker jeg ikke børnene fra deres lur.